Pågående

Onsdagskvis

Halden Mikrobryggeri Borgergata 12, Halden

Onsdag vil aldri bli en bra dag uten en skikkelig Stensrødkviss. Spørsmål fra alt mellom himmel og helvete kommer på en lang rekke. Premier blir delt ut til de dyktigste... Read more »

Veslefrikk Mini ( 4-5 år) Barneteater

Veslefrikk Teater er Haldens kulturarena for barn og ungdom i alle aldre. Våre yngste partier heter Veslefrikk Mini og er for barn i alderen 4-5 år. Vi synger, danser og... Read more »

Yesterday’s Rain på Bryggerhuset

Bryggerhuset Syd Storgata 2a, Halden

For første gang på 22 år spiller haldenrockbandet Yesterday's Rain konsert i Halden. Bandet som nylig har utgitt et samlealbum med 50 låter på strømmetjenester (Yesterday`s Rain - Message To... Read more »

Comet Halden – Hasle-Løren

Etter halvannen uke uten kamper er det klart for en ny og viktig kamp når Oslo-laget Hasle-Løren kommer på besøk! Vi trenger 3 poeng i de resterende kampene om vi... Read more »

Norsk EliteWrestling // Brygga Kultursal Halden

Brygga Kultursal Halden Tollbodgaten 4-6, Halden

For aller første gang blir det wrestling i Halden når Norsk eliteWRESTLING setter opp et forrykende og actionfylt wrestlingshow på Brygga Kultursal lørdag 3. februar. // Underholdningsfenomenet wrestling er populært... Read more »

Ølsmaking

Halden Mikrobryggeri Borgergata 12, Halden

Har du fått eller har planer på å gi bort en opplevelse på ølsmaking, så kan du benytte deg av den i dag. Vi snakker litt om øl, du drikker... Read more »